605 063 821
Husova 333
Libice nad Cidlinou
289 07

Sada na označení a ochranu kola proti krádeži

Výrobce: Velo
Rok výroby: 2022
Kategorie: Sada na ochranu kola
Dostupnost: Skladem
původní cena 490 Kč
350 Kč
€ 13,51
koupit
ceny jsou udány včetně DPH
350

TECHNIKA

Mikrotečky

Mikrotečky jsou miniaturní kovové částice, nesoucí unikátní kód, který se vztahuje jen k Vašemu majetku. Jsou umístěny v bezbarvém laku s UV činidlem. Nanáší se na chráněné předměty buď štětečkem, který je součástí značkovacího pera nebo sprejem.

Nanáší se na skrytá i viditelná místa, často až na desítky pozic. Nikdy nelze odstranit všechny mikrotečky, a proto je neustále zajištěna ochrana označených předmětů.

Označené předměty si zaregistrujete v centrálním registru. Z počátku stačí, když si založíte účet, uvedete Váš e-mail, předměty pojmenujete, popíšete a přidáte fotografii, pokud chcete. V případě odcizení předmětů označí majitel tyto předměty jako odcizené na svém účtu. Při jakékoliv kontrole jsou tyto předměty hlášeny jako odcizené a jejich držitelé jsou v ohrožení.

Mikrotečky může pomocí mobilního telefonu s aplikací mega zoom nebo s přídavným mikroskopem přečíst policie, prodejci i uživatelé.

Kolo je nejrizikovější z hlediska možného odcizení

Sada poskytuje ochranu Vašeho kola a odrazuje zloděje. Poskytuje doživotní bezplatnou registraci.

Zjištění identity Vašeho kola je možné po celou dobu jeho životnosti. Zajišťujeme odbornou podporu při jeho identifikaci.

Sada obsahuje dostatek mikroteček na označení kola na 10-20 místech. Jako bonus umožňuje označení a registraci dalších 5 věcí v domácnosti. Je možné označit elektroniku, cenné předměty a starožitnosti. Všechno, co má pro Vás hodnotu.

Unikátní systém identifikace a ochrany majetku

Jedinečná technologie mikroteček a výstražných etiket vytváří s centrálním registrem chráněných věcí  silnou zbraň proti nekonečné majetkové kriminalitě. Označený a registrovaný majetek může být rychle a jednoznačně identifikován. Kód mikrotečky lze přečíst telefonem s aplikací mega zoom a předmět ověřit v registru. Jako důkaz vlastnictví může být použita registrační karta, která je součástí každé ID sady. Šance zkrátit čas na vrácení těchto věcí je mnohem vyšší. Rovněž prevence a odstrašující účinek systému je velice důležitý. Označené a registrované předměty jsou bezcenné a nebezpečné pro nelegální držitele nebo prodejce. Ochrana Vašeho soukromí je zajištěna a jen Vy můžete odhalit svoji totožnost v případě potřeby.